Politie Geyersvlijt lost inbraak op

De politie van Geyersvlijt had vorige week een geval van diefstal door middel van braak genoteerd aan de Gongrijpstraat. Dinsdag is het de sterke arm gelukt om de verdachte en de buit te achterhalen. Inspecteur Ruben Dijks geeft aan dat naar aanleiding van de informatie van enkele buren de politie op het spoor is gekomen wie de verdachte kon zijn. Op die bewuste dag werd een onderzoek in de woning van O.G. ingesteld. Daarbij werd de gestolen televisie in het huis van de verdachte aangetroffen. Hij kon de herkomst niet verklaren waarna hij door de politie werd aangehouden. Volgens zijn inlichtingenstaat blijkt dat deze verdachte een persoon is die zich vaker schuldig maakt aan dit soort delicten. Hangende het verdere onderzoek blijft de recidivist in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!