Negesty van Gee wint Mc Donald’s Nationaal Scholieren Songfestival

Negesty van Gee wint Mc Donald's Nationaal Scholieren SongfestivalAfgelopen zaterdagavond won Negesty van Gee met 3300 punten het Mc Donald’s Nationaal Scholieren Songfestival in de Anthony Nestysporthal. Negesty is leerlinge van de Sint Ceciliaschool. Op de tweede plaats eindigde Genira Dongor met 3275 punten. Zij bezoekt de Christus Koningschool. Jelissa Sumter van de George Asinschool behaalde 3205 punten kwam op de derde plaats terecht. Rumarlo Lont en Serquina Yspol eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. De Berst Performance tijdens dit evenement ging naar Semaja Varsenburg en Chiara Seedorf was de Best Dressed contestant. Het goed opgekomen publiek heeft genoten van het festival. In de zaal waren er heel veel familieleden en vrienden van de finalisten aanwezig. Ik ben mijn nicht komen aanvuren, zegt Lativah B. Ook Jonathan M. Was daar om zijn neef te ondersteunen. “Ik vind het erg leuk”, zegt hij. Tijdens dit festival deden 26 VOJ- en VOS-scholen mee. De organisatie van dit evenement lag in handen van Bryan Bijlhout en McDonald’s was de hoofdsponser van dit gebeuren. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!