Avianca Airlines nieuwste speler op Surinaamse markt

AviancaGratis tickets inaugurele vlucht
De Colombiaanse vliegmaatschappij Avianca Airlines wordt de nieuwste speler op de Surinaamse markt. Heel binnenkort opent ze haar kantoor in Paramaribo. Avianca behoort tot één van de grootste vliegmaatschappijen van Zuid-Amerika met meer dan honderd kisten onder haar beheer, van de Airbus A380 tot de Boeing 747-800. In het kader van het opensky-beleid die de overheid voert en de integratie binnen Unasur, heeft Avianca gemakkelijk toegang gekregen tot de Surinaamse luchtruim. In verband met de lancering van deze grote maatschappij in Suriname, zal zij komende week een inaugurele vlucht houden rechtstreeks naar de miljoenenstad Bogota in Colombia. Naast genodigden, kan ook een beperkt aantal burgers mee met deze gratis vlucht. Gegadigden kunnen zich vandaag telefonisch opgeven op het nummer 426336 tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Indien meer mensen dan de beschikbare plaatsen zich opgeven, zullen de passagiers via een lotingsysteem gekozen worden.
Op Curaçao en Aruba vliegt deze maatschappij heel frequent; meerdere vluchten per dag over en weer. Dagelijks brengt ze personen via dit eiland naar Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Ook Surinamers, waaronder sporters, zakenlui en diplomaten, vinden hun eindbestemming met Avianca vanuit Curacao of Aruba. Nu ze op Suriname zal vliegen, is het gemakkelijker voor Surinamers om zich binnen de Unasur-landen te verplaatsen, wat ook het integratieproces van Suriname op dit continent zal versnellen. De kisten van Avianca Airlines zijn allemaal voorzien van de nieuwste snufjes op luchtvaartgebied. Alle stoelen hebben een eigen scherm, waarop men zich kan vermaken met audio, video en games. De nieuwste films en liederen zijn ter beschikking. Hierdoor is vliegen met Avianca alles behalve saai. De stewards spreken naast Spaans ook vloeiend Engels.
De directie van Avianca meldt verder dat ze geen concurrentie zal vormen voor de lokale en internationale vliegmaatschappijen die al vliegen van en naar Suriname. Ze gaan met nieuwe routes komen naar bijvoorbeeld Bogota, Rio de Jainero, Sao Paolo, Lima, Buenos Aires, Montevideo, Santiago enz. Bovenal met zeer goedkope en scherpe prijzen.

error: Kopiëren mag niet!