Man kapt borrelvriend

Drie vrienden zaten woensdagavond voor een bar aan de Trinidadstraat te chillen. Zij nuttigden alcohol en het gevolg hiervan was dat twee van de heren op een bepaald moment verwikkeld raakten in een woordenwisseling. Dit mondde uit in een vechtpartij. De 35-jarige Max M. bewapende zich op een geven moment met twee houwers. Hij bedreigde daarmee zijn 57-jarige borrelvriend N.L. te zullen kappen. Max heeft vrijwel gelijk daarna de daad bij het woord gevoegd. Hij verwondde N.L. met de houwer in zijn gelaat en aan zijn hoofd. Het slachtoffer heeft twee kapverwondingen ter hoogte van zijn rechteroog en twee aan zijn hoofd opgelopen. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari van Munder geeft aan dat de verdachte, visser van beroep, in verzekering is gesteld vanwege het toebrengen van zwaar lichamelijke letsels bij een ander. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis alwaar hij ter observatie is opgenomen

error: Kopiëren mag niet!