Kappende broer aangehouden

De politie van De Nieuwe Grond heeft Roy R. alias Muka gistermorgen aan de Samboerastraat in het Hanna‘s Lustproject aangehouden. De 41-jarige verdachte heeft zijn jongere boer, Suniel R., maandagavond aan de Nagarastraat gekapt aan zijn hoofd met een houwer. Na de kappartij maakte Muka zich uit de voeten. Hij werd pas woensdag aangehouden en in verzekering gesteld ter zake het toebrengen van zwaar lichamelijke letsels. De politie meldt verder dat de gebroeders in beschonken toestand vaker tekeer gingen. Uit verklaring van Roy blijkt dat zijn jongere broer het AOV-geld van diens vader had verbrast. Hiervoor had de verdachte zijn broer eerder gewaarschuwd, maar die ging normaal door met zijn praktijken. Dat geld verbraste Suniel aan drugs en alcohol.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!