Man aangehouden met 250 sloffen sigaretten te Stolkertsijver

Een man is maandag in de vooravond aangehouden ter zake overtreding smokkelwet bij de controlepost te Stolkertsijver. Tijdens controlewerkzaamheden bleek dat de bescheiden van de man in orde waren. Een onderzoek in de wagen wees uit dat er vijf dozen in de kofferbak waren opgeslagen. De politie heeft de dozen opengemaakt en het bleek dat zich in elk van de dozen 50 sloffen sigaretten bevonden van het merkt Traditional. De spullen zijn door de politie in beslag genomen en de overtreder mocht na de betaling van een opgelegde boete van SRD 10.000 naar huis. Op de dozen van de in beslag genomen sigaretten blijkt dat het product afkomstig is van Duitsland. Deze zijn via de Guyanese kant gesmokkeld naar Suriname. De politie heeft na afstemming met het Openbaar Ministerie de zaak buiten proces afgehandeld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!