Gasbomdieven vervoeren buit in een taxi

Alle enige weken hebben bewoners in de omgeving rond ‘Het Plein van 12 mei’ last van gascilinder dieven. Enkele avonden terug werd het een buurtbewoner duidelijk hoe de criminelen ervoor zorgden dat zij niet als verdacht overkwamen wanneer zij bezig waren met hun criminele daden. Zij rijden in een auto met op het dak een taxibord. De auto komt dan niet als verdacht over wanneer zij voor een woning staan om hun slag te slaan. Op die bewuste avond zag de buurtbewoner nog net hoe de dieven een gestolen gascilinder in de auto plaatsten en weg reden. Die dag was het een grijs gelakte stationwagen met een taxibord op het dak. Het maakt niet uit wat er op een auto geschreven staat of is aangebracht. Als u als burger het vermoeden heeft dat iets niet in de haak is mag u bellen met de politie om dat te melden. Indien mogelijk neemt u het kentekennummer, de kleur en het merk van het vervoersmiddel op zodat u deze informatie naderhand kan doorgeven aan de politie. Deze informatie kan maken dat de criminelen snel aangehouden kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!