Ernstige botsing aan de Nieuwe Charlesburgwerg

De 22-jarige autobestuurder D.P. is gistermiddag gewond geraakt nadat hij met zijn personenauto tegen een andere personenauto was opgebotst. D.P. was niet aanspreekbaar toen de politie ter plaatse kwam. Hij is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, alwaar hij ter observatie is opgenomen. Naar zeggen van de tegenpartij S.V. reed hij met zijn voertuig over de Nieuwe Charlesburgweg. D.P. reed in zijn auto achter hem. Ter hoogte van de Hoenderparkweg, zijnde een zijstraat van de Nieuw Charlesburgweg, zou de auto van D.P. de auto van S.V. van achteren hebben geramd. Vervolgens zou D.P. hebben uitgeweken en reed het terrein van een bakkerij op. Op het terrein van de bakkerij stond een personenauto geparkeerd waartegen de auto van D.P. is aangekomen om vervolgens tegen een muur van de bakkerij op te botsten en tot stilstand te komen. De geparkeerde auto en de muur van de bakkerij hebben schade opgelopen. De geparkeerde auto en de bakkerij behoren 1 persoon toe. D.P. reed vermoedelijk met een hoge snelheid over de weg. Het is nog niet bekend of D.P. een geldig rijbewijs heeft. Nadere informatie volgt.

error: Kopiëren mag niet!