Vermoedelijke drugsdealer aangehouden

De 32-jarige Lionel S. is enkele dagen terug door leden van de Anti Narcotica-Brigade aangehouden nabij de kruising van de Arya Dewaker- en de Hirasinghstraat. Hij is aangehouden nadat bij hem is aangetroffen en in beslag genomen: 54 wikkels crack cocaïne, 36 wikkels marihuana en 6 wikkels bruine heroïne. De politie heeft sterk het vermoeden dat deze verdachte een drugshandelaar is. Hij had ook een geldbedrag op zak. Het geld is in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat dit geld afkomstig is van de handel in drugs. Hangende het onderzoek is Lionel P. in verzekering gesteld.
Verder heeft de Anti Narcotica-Brigade voor een pand aan de Koreastraat 40 wikkels met crack cocaïne onbeheerd aangetroffen. Deze locatie is bij de politie bekend als een drugsverkooppunt. In deze zaak is nog niemand aangehouden. De crack cocaïne is in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!