Directeur TAS opzij geschoven

Berichten hebben ons medium bereikt dat er bij de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) een reorganisatie heeft plaatsgevonden. De samenwerking met directeur Gwen Amelo is door de Raad van Commissarissen (RvC) opgezegd. Volgens nieuwsbronnen wordt zij verweten op eigen gezag bepaalde beslissingen genomen te hebben zonder toestemming van de RvC.
Directeur Amelo kreeg bij haar benoeming als hoofdtaak mee om duidelijke regulering te brengen binnen de telecommunicatiesector in ons land. Bij de TAS was niemand bereikbaar voor commentaar. Uit berichten blijkt dat mw. M. Kensmil, die de leiding had van de financiële afdeling, inmiddels is benoemd tot waarnemend directeur. Ook van de president-commissaris, mr. Michel Amafo, kon Dagblad geen reactie krijgen.

error: Kopiëren mag niet!