BBS’er lost schoten na mot met vriendin

Een BBS’er heeft maandagavond omstreeks 21.45 uur uit boosheid twee schoten gelost met zijn dienstwapen. Uit zijn eigen verklaring blijkt dat hij telefonisch mot kreeg met zijn vriendin. Hij pakte toen, tijdens het gesprek, zijn dienstwapen en uit boosheid loste hij twee schoten in de lucht, volgens eigen zeggen om zijn vriendin te intimideren. Dit schietincident deed zich voor aan de Koetaristraat. De politie die hiervan op de hoogte werd gesteld, rukte terstond uit naar de plaats van delict. Ter plekke aangekomen, trof men slechts een huls aan. De 25-jarige BBS’er werd overgebracht naar politiepost Flora. Het dienstwapen, een Glock, en 10 scherpe patronen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. De wapendrager werd na zijn verhoor ter afkoeling in de wachtruimte geplaatst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!