Aangifte bezopen politieman niet opgenomen

Een politieambtenaar deed maandagavond aangifte bij de politie van Uitvlugt ter zake mishandeling. Volgens zijn verklaring is hij mishandeld door een security guard te Flamboyant Park. De politie van het betreffende bureau was van oordeel dat zijn collega onder invloed was van alcohol. Zijn aangifte werd daarom niet opgenomen. Hij werd onder begeleiding van zijn vrienden die ook ter plaatse waren, huiswaarts gestuurd. De politie hield de aangever voor dat hij zich de volgende ochtend nuchter op het bureau moest aanmelden. De verbalisant zou ook geen uitwendige lestel op het lichaam van zijn collega hebben waargenomen. Wat de politie wel achterhaald heeft, is dat genoemde agent in beschonken toestand verkeerde en tekeer ging tegen de wacht. Het onderzoek in deze zaak wordt gestart zodra de betrokken wetsdienaar zich wederom nuchter op het station aanmeldt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!