‘Ordening Goudsector betaalt teveel voor bouwsels mining service centers’

De parlementariër Asiskumar Gajadien (NF/ VHP) heeft in het parlement duidelijkheid gevraagd over de mining service centers (MSC’s) die in het binnenland worden opgezet door de Commissie Ordening Goudsector (OGS). Hij heeft het in deze over de bouwsels te Atjonie, te kilometer 34. Hij is van mening dat er veels te veel wordt betaald voor de bouwsels. Gajadien is van mening dat er een onderzoek moet komen naar de bedragen die zijn uitgegeven. OGS zou voor de gebouwen, zoals die staan op de afbeelding, een bedrag van SRD 352.750, 00 hebben betaald. De VHP’er heeft de informatie dat zulke bouwsels voor nog geen US$ 14.000 opgezet kunnen worden. Het betaalde bedrag zou dus zeven keren meer zijn dan het haalbare bedrag. De OGS, onder voorzitterschap van Gerold Dompig, heeft in deze zaken gedaan met Ajai Bhiekhemsing van Global Vastgoed NV. Tijdens de openbare vergadering van donderdag 13 maart overhandigde Gajadien de stukken aan de voorzitter van De Nationale Assemblee, Jennifer Geerlings- Simons. Bhiekhemsing en Dompig waren niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!