Motorfiets “wipper” raakt zwaar gewond na botsing

De 29-jarige R. van O. is vanmiddag zwaar gewond geraakt bij een botsing op de Henry Fernandesweg. Terwijl R. van O. de motorfiets bestuurde haalde hij een stunt uit door de voorwiel van de motorfiets van de grond te brengen waardoor hij slechts op het achterste wiel reed. Dat wordt “wippen” genoemd. Op dat moment kwam een personenauto vanuit tegenovergestelde richting aanrijden. R. van O. verloor de controle over de motorfiets en kwam frontaal tegen de personenauto aan. Door de botsing vloog de motorfiets nagenoeg gelijk in brand. R. van O. is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 56-jarige autobestuurder en de mede inzittende liepen ook letsels op maar niet van levensbedreigende aard. R. van O. is bij deze botsing als veroorzaker aangemerkt. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!