Odesur: Wielrenner Tjon En Fa naar halve finale 200m sprint

Jair Tjon En Fa met de cooldown na de fotofinish overwinning op de Colombiaan Santiago Ramirez (foto: Jaswant Gajadien)
Jair Tjon En Fa met de cooldown na de fotofinish overwinning op de Colombiaan Santiago Ramirez (foto: Jaswant Gajadien)
SANTIAGO – Na in de achtste finales een adembenemende race te hebben gereden woensdagavond, heeft Jair Tjon En Fa de harten nog sneller doen kloppen donderdagochtend in de Velodrome Santiago. Tijdens de 10de Zuid-Amerikaanse Spelen in Santiago, Chili, heeft de 20-jarige Surinaamse sprinter op het onderdeel 200m de halve finale bereikt. In de kwartfinale ontdeed hij zich van de sterke Colombiaan Santiago Ramirez in een best of 3 serie. De beslissing viel pas in de derde etappe, waarbij Tjon En Fa terugkwam van een achterstand en nipt via een fotofinish won. De halve finale en finale van dit onderdeel staan vanavond op programma.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!