Leden OBS deels uitbetaald

De leden van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS), die verantwoordelijk is voor vervoer van de penitentiaire ambtenaren en arrestanten, zijn deels uitbetaald. De buschauffeurs waren sinds het vorig jaar oktober niet uitbetaald. Afgelopen week is het geld voor de laatste maanden van 2013 overgemaakt. Wanneer het geld van januari en februari wordt overgemaakt, is nog onduidelijk.
De buschauffeurs dreigden twee weken geleden de bussen in de garage te houden. Paulus Pinas, onderdirecteur van Delinquentenzorg, gaf eerder aan Dagblad Suriname aan dat het geen probleem zou zijn als de bussen in actie waren. Zo beschikt het Kanton over een eigen bus en zijn de meeste penitentiaire ambtenaren niet echt afhankelijk van vervoer van de OBS.

error: Kopiëren mag niet!