Echtgenoot maakt weer amok bij vrouw

De 44-jarige recidivist B.R., die vaak ruzie heeft met zijn levenspartner, is zondagmiddag door de politie van Tamanredjo in verzekering gesteld. Volgens de echtgenote wonen zij op hetzelfde perceel, maar niet in hetzelfde huis. Zij is vaker door haar man mishandeld en heeft ettelijke malen aangifte gedaan bij het Bureau Huiselijk Geweld. Deze keer heeft de verdachte haar bloes gescheurd, waarbij zij letsels aan haar borsten heeft opgelopen. Het slachtoffer van huiselijk geweld heeft zich niet daarbij neergelegd. Zij ondernam stappen en belandde bij de politie. Daar deed zij haar relaas en toonde haar gescheurde kleding. De politie nam de aangifte op en stuurde het slachtoffer naar een arts. Hangende het onderzoek blijft de recidivist achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!