Drugsdealer en -koerier aangehouden en opgesloten

foto: KPS
foto: KPS
De 49-jarige Remond B. is op donderdag 6 maart aangehouden door de Basis Recherche Surveillance groep (BRS). Remond is aangehouden nadat in zijn bezit is aangetroffen: 35 wikkels marihuana, 72 wikkels crack cocaïne, 31 wikkels hasj en 40 wikkels heroïne. Er is ook een geldsbedrag in Surinaamse en Amerikaanse dollar op hem aangetroffen. Remond B. is samen met de inbeslag genomen drugssoorten en geld overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Remond B. is vermoedelijk een drugsverkoper.
De 23-jarige passagier Navindumar de B. is op vrijdag 8 maart door het BID-Team van de politie op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zandereij aangehouden. Navinkumar is aangehouden nadat gebleken is dat hij cocaine bolletjes geslikt heeft. Hij is overgedragen aan de Anti Narcotica- Brigade en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Navinkumar de B. bezit de Nederlandse nationaliteit.

error: Kopiëren mag niet!