16-jarige steelt rijwiel van politieman

De 16-jarige L.M. die al drie jaar de schoolbanken heeft verlaten, maakt zich schuldig aan diefstal van een rijwiel. In het weekend heeft deze jeugdige een fiets toebehorende aan een politieman uit diens bergruimte weggemaakt. Hij heeft het gestolen rijwiel gedemonteerd en vervolgens de onderdelen geplaatst op zijn eigen fiets. Deze verdachte kwam in beeld aan de hand van deze onderdelen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie van Moengo, waar deze diefstal zich heeft voorgedaan, geeft aan dat L.M. tijdens zijn verhoor een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Het blijkt ook nog dat deze jongeman eerder een zangvogel (Picolet) van een buurtbewoner had gestolen. De moeder van de verdachte had deze zaak toen onderling geregeld waarbij de politie niet erbij werd gehaald. Dit keer wordt er stakker opgetreden vanwege zijn recidive gedrag. Hangende het onderzoek blijft de school drop-out in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!