Aangereden bromfietser na drie dagen overleden

De aangereden bromfietser, Petrus Krak (56) is vrijdagavond in het ziekenhuis overleden. Hij is de 11de verkeersdode voor dit jaar. Krak was op dinsdag 25 februari betrokken bij een aanrijding op de hoek van de Tourtonnelaan en de Masonstraat. Hij was door een personenauto aangereden en raakte daarbij ernstig gewond. Na de aanrijding is de laffe autobestuurder door gereden zonder zijn identiteit achter te laten of zich binnen de bepaalde uren aan te melden. Op de plaats van delict werd een grill van het betrokken voertuig aangetroffen. De grill is door de politie in beslag genomen en uit onderzoek blijkt dat dit losgerukte auto onderdeel van een Toyota Brevis moet zijn. De sterke arm kreeg een tip over de moordwapen in deze case. Die auto zou volgens de informant op de hoek van de Theodores- en de Van Dijkstraat achter een woning zijn verscholen. De betrokken wagen is vrijdag aangetroffen op het boven vermeld adres en is gedurende het onderzoek in beslag genomen. De politie van Keizerstraat is bezig met de opsporing van de doodrijder die al bijkans 6 dagen is ondergedoken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!