75-jarige alleenstaande man beroofd en vermoord

Zondagmorgen omstreeks 06.05 uur werd het levenloze lichaam van een bejaarde man op zijn woonadres aangetroffen. De politie van De Nieuwe Grond bereikte de melding in de ochtend dat een alleenstaande man aan de Anakokostraat, een zijstraat van de Welgedacht A. dood is gevonden. Ter plekke aangekomen, trof de politie het levenloze lichaam van een bejaarde man van wie de personalia nog onbekend is. Aan Dagblad vertelt de sterke arm dat de man nabij de 75 jaar moet zijn. In leven was hij een marktventer. Op die bewuste ochtend zou hij vermoedelijk naar de markt gaan toen hij is overvallen. Hij heeft door stompgeweld zijn leven verloren. Het hoofd van de bejaarde man vertoonde een gapende barstwond en was hij gekneveld zowel aan handen en voeten middels ti-wrap. Ook zijn mond was gepropt door stukken beddenlaken. Verder zegt de politie dat de woning overhoop is gehaald.
Twee roofmoorden binnen twee weken
De politie reageert zeer geschokt. Zij hebben binnen twee weken twee roofmoordgevallen genoteerd. Het eerste slachtoffer, de 53-jarige Maarten Lindveld werd op Valentijnsdag in zijn woning aan de Vredenburgweg overvallen en vermoord. Ook Lindveld werd gekneveld en badend in bloed aangetroffen. In beide gevallen is er gebuikt gemaakt van ti-wrap, dus zelfde modus operandus. Echter is Lindveld middels steekverwondingen omgekomen en de bejaarde man wegens stompgeweld. De daders van beide gevallen zijn nog niet bekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!