EIGEN TALKSHOW VOOR WEST-KRUISKADE

Deze talkshow moet worden gezien als één van de activiteiten om het Tiend Plein te revitaliseren. Afgelopen zomer 2013 hadden twee ondernemers middels een 10 weekse zomeractiviteit de start hiervoor gegeven. In zomer 2014 zullen zij deze zomeractiviteit op het Tiend Plein voor het publiek en ondernemers voortzetten.
West Kruiskade/Oude Westen een internationale winkelstraat met allure krijgt haar eigen talkshow. Een talkshow met een mixture aan items die meer dan de winkelstraat raken. Vanuit het nieuwe trendy Madera House aan het Tiend Plein/West-Kruiskade worden talentvolle [ondernemende] gasten ontvangen in d talkshow. Geen grote BN’ers, geen grote namen van sterren. Er is gekozen voor gewone mensen die een passie hebben voor hun ding. In de talkshow ontmoet het publiek mensen die op een bepaalde wijze, een binding hebben met West-Kruiskade Echt Rotterdam. Aan het format van programma wordt stevig gesleuteld. Het moet een mixture balans hebben tussen muziek, politiek, literatuur, actualiteit, lifestyle, non-generation, confrontatie.
Datum + tijd: zondag 9 maart; 13.30 – 16.00 uur
Plaats: Madera House – Tiend Plein 11 | 3014 HB [bij West-Kruiskade]
Powerd by: Winkeliers Vereniging West-Kruiskade; Alliantie West-Kruiskade; GO – Enterprise; DreamLife Events; @Nansie Media Networking;
Contact: 06 34 52 18 19 ; [email protected]

error: Kopiëren mag niet!