Alles al in orde te Scholengemeenschap Tamanredjo

Alle problemen zijn al opgelost te Scholengemeenschap Tamanredjo (SGT), vertelt de directeur van SGT, Soetotrono Sadirman, aan Dagblad Suriname. Zo hebben alle vleugels van de school elektriciteit en zijn er drie administratieve krachten aangetrokken. Weliswaar zit de directeur nog in een waarnemende functie. ‘Ik had daarover nooit geklaagd, de leerkrachten hadden het aangehaald’, zegt de directeur.
Op 15 januari gingen de leerkrachten van SGT in actie en werd er elke dag tot 10:00 uur les gegeven. De acties werden toen overgenomen door de Bond van Leraren (BvL). Nadat er gedreigd werd met onrust binnen het onderwijsveld werd er consensus bereikt tussen de bond en het ministerie. Nadat de plooien waren gladgestreken, werd de directeur door de bond en het ministerie als de schuldige aangewezen. De repetitieronde was met een week verschoven.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!