RGD stelt arts op non-actief

De arts S.M. van Nickerie is buiten functie gesteld door de leiding van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). RGD-directeur Maaltie Sardjoe bevestigt dit, maar kan in dit stadium niet veel zeggen. Ze geeft aan dat er klachten waren tegen deze arts. De RGD-leiding heeft een onderzoek ingesteld en in deze periode is het raadzaam de arts buiten functie te stellen. ‘Als na onderzoek mocht blijken dat hij zich inderdaad schuldig heeft gemaakt aan zaken zoals de klachten doorgeven, zullen er maatregelen tegen hem getroffen worden’, zegt Sardjoe.
Volgens bronnen in Nickerie heeft de arts zich vaker schuldig gemaakt aan openbare dronkenschap. Ook doen geruchten de ronde dat hij gelden aannam voor het behandelen van mensen met on- en minvermogenkaarten.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!