KLM maakt 6de klassers Wellesschool Para blij

De KLM country manager van Suriname & Guyana, de heer Dieffenthaler zal vandaag in de aanwezigheid van de D.C. van Para, de heer de Miranda en de succesvolle acteur Sergio Ijssel persoonlijk de zesde-klassers van de A.J. Welles school aldaar uitnodigen voor de unieke theatervoorstelling over een zoon van Para: Kid Dynamite. Het theatergezelschap Urban Myth presenteert deze voorstelling mede dankzij de KLM op 7, 8 en 9 februari 2014 voor het publiek, met o.a. Denise Jannah, Yootha Wong Loi Sing, Thirsa van Til, Sergio Ijssel, Raymi Sambo en Mike Libanon. De muziek is van Fra Fra Sound.
Op maandag 10 februari is er voor de schoolgaande jeugd een speciale voorstelling en KLM maakt het mogelijk dat de leerlingen van de A.J. Welles school dit kunnen ervaren.KLM wil hiermee een steentje bijdragen aan de ontwikkeling en culturele bewustwording van de kinderen van Para, door hen deze voorstelling over een disctricts-genoot aan te bieden.
Wie was Kid Dynamite?
Arthur Parisius is geboren te Hannover in het district Para. Hij vertrok in de jaren twintig van de vorige eeuw naar Nederland. Met de unieke stempel die deze Surinaamse jazz-pionier uit Suriname op de muziekstroming drukte, wordt Kid Dynamite nog altijd gezien als een van de beste jazz-solisten van ons land.

error: Kopiëren mag niet!