Zeven personen aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie van Santodorp heeft zeven verdachten aangehouden inzake openlijke geweldpleging. Uit bekomen informatie blijkt dat het zevental betrokken was in een vechtpartij. Één van de mannen liep met zijn vriendin over straat toen een jongen uit een andere groep de opmerking maakte: ‘I denki dat’ a sma naf’ yu’. De man reageerde op de opmerking. Toen zij verwikkeld raakten in een woordenwisseling, kwamen nog twee broers van de verdachte erbij. Het slachtoffer werd uiteindelijk mishandeld. Één van de jongens liep daarbij een steekverwonding op. Uit het visum van de arts blijkt dat de neergestoken jongeman een longperforatie heeft opgelopen. Het zevental werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na bij proces-verbaal te zijn gehoord, werden vier heengezonden. Hangende het onderzoek blijven de drie broers in verzekering. Inspecteur Sandra Claver van Santodorp bevestigt slechts de inverzekeringstelling van het drietal.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!