Nog geen concrete plannen voor Iraanse tractoren

1nog geen1‘Er zijn nog geen concrete plannen om de door Iran geschonken tractoren, die momenteel op het terrein van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) staan, op de juiste wijze in te zetten. Dit zegt Suresh Algoe, onderdirecteur Landbouw op het ministerie van LVV, aan Dagblad Suriname. In een in september 2013 uitgegeven persbericht meldde het Rijstorgaan dat het de tractoren voor de landbouwers zou verkopen. Daarna gaf minister Winston Lackin aan dat de tractoren niet verkocht kunnen worden. Terwijl er gewacht wordt op een beslissing staan de tractoren maanden onbenut op het terrein van LVV, terwijl de boeren wanhopig naar werkmateriaal zoeken.
Lees volledig bericht in papierenversie van Dagblad Suriname van dinsdag 04 februari 2014.

error: Kopiëren mag niet!