No kar mi nengre

href=”http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/wp-content/uploads/2014/02/1No-kar-mi-nengre1.jpeg”>1No kar mi nengre1Poppe begint het nieuwe jaar hard met haar nieuwste single getiteld No Kar Mi Nengre (Noem mij geen neger). Poppe zegt dat zij er voor gekozen heeft dit lied samen te zingen met Enver, omdat hij de juiste stemkleur heeft voor zo’n lied met de drum als achtergrondmuziek. “Het lied heeft een steengoede beat. Deze poku gaat over zwarte bewustzijn, want in de meeste landen wordt het N-woord niet meer gebruikt. Dus met dit lied hoop ik dat dit ook tot de Afro Sranan Blakaman doordringt, aldus Poppe. De videoclip wordt opgenomen op de suikerriet plantage, Moiwanna en Frans guyana. Poppe’s boodschap luidt alsvolgt: “Stop dat haat gedoe en hebben jullie elkaar lief want we leven maar 1 keer”.

error: Kopiëren mag niet!