‘Veiligheid is een voorwaarde voor ontwikkeling’

2 veiligheid is een voorwaarde voor ontwikkelingGisteren kregen deelnemers aan de cursus Security Risk Management uit handen van Melvin Linscheer, directeur van het Bureau Nationale Veiligheid (BNV), hun diploma uitgereikt. Linscheer was speciaal aanwezig, omdat er enkele collega’s en medewerkers aanwezig waren die de cursus hadden gevolgd. De training werd gegeven door Scientas NV, een opleidingsinstituut dat zich richt op het trainen en opleiden van mensen op het gebied van onder andere safety, security, integrity en management. Volgens Linscheer is veiligheid niet alleen maar een zorg van de overheid, maar ook van hen die een belangrijke rol vervullen op dat gebied, zoals beveiligingsbedrijven. Daarnaast noemde hij veiligheid een voorwaarde voor ontwikkeling en feliciteerde hij de Surinaamse gemeenschap met de pas geslaagde security managers. (foto: Sander Coumou)
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!