Geen aanhoudingen in zaak verduisterde Toyota Mark X

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de zaak waarbij een voertuig van het merk Toyota Mark X op vrijdag 24 januari werd verduisterd. Dit vertelt Stanley Changoer, Ressort Commandant van Livorno aan de krant. Glenn Dahoe, de benadeelde, had eerder aangegeven dat de tipgever was aangehouden. Dit berust volgens Changoer niet op waarheid. Er zijn nog geen verdachten in beeld gebracht. Een voertuig van het merk Toyota Mark X zilver/grijs gelakt met sportvelgen werd op vrijdag verduisterd c.q. gestolen. Eigenaar Glenn Dahoe deelt Dagblad Suriname mee dat hij een car center opereert op de hoek van de Martin Luther Kingweg en de Beekhuizenweg no 191. Uit zijn relaas blijkt dat de autodief zich in eerste instantie voordeed als een klant. Hij nam een proefrit in een Toyota Crown. Naderhand is hij van gedachten veranderd en wilde hij in een Mark X een proefritje maken. Één van de arbeiders reed toen met hem mee. Op een bepaald moment, tijdens het rijden, vond de ‘klant’ dat hij een raar geluid hoorde en bracht de wagen tot stilstand. De bestuurder die vast iets van plan was, stapte dus met voorbedachte rade uit en wenkte naar de arbeider, zogenaamd om zich ook van het geluid te overtuigen. Op het moment toen de dienstdoende medewerker uitstapte en zich focuste op het geluid, reed de man weg. De achtergelaten arbeider stelde toen Dahoe hiervan op de hoogte en werd een aangifte hierover gedaan op de politiepost van Livorno. De politie is nog bezig met het onderzoek. De bezorgde eigenaar Dahoe had een bedrag van US$ 2.000 uitgeloofd voor de tip die zou leiden tot het terugvinden van de auto.

error: Kopiëren mag niet!