Rover bijt in vinger slachtoffer

Een rover heeft een man gebeten aan zijn vinger kennelijk om zijn gouden ring weg te krijgen. Dit incident deed donderdagochtend voor bij een bekende bar aan de Timmermanstraat. Het slachtoffer, de 32-jarige W.R., was samen met zijn twee vrienden aan een borreltafel. Op een gegeven moment raakte W.R. verwikkeld in een woordenwisseling met een commerciële sekswerkster. Na mot te hebben gehad, liep de dronken W.R. op den duur naar buiten. Daar werd hij door een tot nog toe onbekend aantal daders overmeesterd. De belagers maakten een telefoontoestel van het merk Galaxy, een paar oorbellen en een vingerring buit. De politie van Nieuwe Haven rukte terstond uit en trof het slachtoffer aan die onder invloed van alcohol verkeerde. De dienstdoende politieman nam het letsel waar aan de vinger van de aangever. Echter weigerde de benadeelde medische behandeling. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!