Oud-bekende maakt zinkplaten Glis-gebouw buit

Een oud-bekende van de politie, L.R., werd zondagavond aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt werd wegens diefstal. Hij had zinkplaten en nokplaten van het Glis-gebouw klaargezet om het vervolgens weg te dragen. Daarvoor trok hij een truckchauffeur aan die voor de transport moest zorgen. Alerte buurtbewoners ontdekten de verdachte tijdens zijn daad en sloegen alarm. De politie van Flora werd ingeschakeld en kon de twee heren aanhouden. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe van Flora stelde L.R in verzekering. De truckbestuurder mocht naar het verhoor naar huis. Zij job was slechts de vracht te rijden. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat L.R. de woonomgeving onveilig maakt. Hangende het verdere onderzoek blijft hij in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!