Zwaar beladen vliegtuig belandt in trens

Passagiers die zaterdagmiddag in een vliegtuig zaten om van Stoelmanseiland naar Paramaribo af te reizen hebben een nare situatie meegemaakt. Het toestel van de maatschappij Gum-Air is volgens de politie rond kort voor de middag van de baan geraakt. De politievoorlichting meldt dat het toestel vermoedelijk zwaar beladen was waardoor er een probleem trad bij het opstijgen. De machine belandde in een goot langs de landingsbaan. Naast zwaar belading wordt er ook gezegd dat de piloot kennelijk een noodlading heeft gemaakt, nadat hij tijdens het opstijgen iets zou hebben opgemerkt. De werkelijke toedracht van dit incident is momenteel niet bekend. Het onderzoek zal dat uitwijzen. Verder deelt de politie mee dat de inzittenden ongedeerd zijn gebleven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!