Winnares Heineken WK-trip: ‘Ik wist niet eens dat een WK-reis hoofdprijs was’

De directeur van de Surinaamse Brouwerij, Rene Kruijt, samen met de Heineken WK-reiswinnares Ethel Edeling (foto: Regillio Derby)
De directeur van de Surinaamse Brouwerij, Rene Kruijt, samen met de Heineken WK-reiswinnares Ethel Edeling (foto: Regillio Derby)
Ondanks Ethel Edeling niet wist dat er een hoofdprijs was verbonden aan de sms-actie van Heineken, heeft ze toch ruim 400 keer een tekstberichtje verzonden om een prijsje te winnen. ‘Ik zag op de Heineken-flessen staan dat je naar een nummer kon sms’en en prijzen kon winnen. Dat heb ik flink gedaan en tientallen troostprijzen gewonnen. Ik dacht dat dit alles was, totdat ik gebeld werd met het prettige nieuws’, zegt Edeling aan Dagblad Suriname. Edeling heeft al haar Heineken-bier gehaald bij Ramcharans Slijterij, alwaar gisteren ook de symbolische overhandiging plaatsvond van het WK-ticket.
Edeling won de hoofdprijs van de sms-actie van Heineken. Dat is een geheel verzorgde trip voor twee personen naar Rio de Janeiro, Brazilië. Ook verblijf, een toegangskaart voor een WK 2014 kwartfinalewedstrijd en transport worden gedekt door de bierbrouwerij. ‘Ik ga mijn zus Nitisha Donoe meenemen. Gewoon om het geheel gezelliger te maken’, vertelt ze. Edeling geeft aan dat ze niet al de 400 flessen bier heeft gedronken. ‘Ik heb ook verdeeld en verkocht voor andere mensen.’
De importeur van het Nederlandse biermerk Heineken in Suriname is de Surinaamse Brouwerij, de producent van Parbo Bier. De directeur van de Surinaamse Brouwerij, Rene Kruijt, geeft aan dat deze actie onderdeel was van een internationale promotiecampagne van Heineken. Kruijt vertelt dat in verband met WK 2014 Heineken en Parbo Bier diverse campagnes zullen hebben. ‘Ook al zijn Parbo en Heineken geen officiële sponsors van het WK voetbal’, zegt de topman van de brouwerij.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!