Alweer taxichauffeur beroofd

Een dienstdoende taxichauffeur werd gisteren aan het begin van de ochtend aan de Sagoewenkestraat overmeesterd door twee criminelen, die zich voordeden als klanten. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai, ressortcommandant van Latour, bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat de taxichauffeur een telefoontje kreeg om een klant ergens in de stad op te halen. Zoals telefonisch afgesproken, pikte hij die man op en in zijn opdracht moest hij rijden naar een vriend van de klant. Ook deze vriend reed mee met de taxichauffeur en hierna zouden zij een derde man ophalen aan de Latourweg. Eenmaal op straat haalde één hunner een vuistvuurwapen en sommeerde de taxibestuurder om het voertuig tot stilstaand te brengen en vervolgens uit te stappen. De twee belagers gingen ervandoor met een rijbewijs, een BlackBerry toestel en SRD 200. Voor hun vertrek pakten de daders de contactsleutel af en gooiden deze weg. Het slachtoffer speelde de beroving telefonisch door aan de politie van Latour. Het is de politie nog niet gelukt om de overvallers in beeld te brengen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!