Geweldenaar wordt opgespoord

houw1
houw2De 32-jarige Balradj Jiawan ook bekend als Rewien wordt opgespoord. Deze man is op dinsdag 14 januari, met een houwer in zijn bezit, een supermarkt binnen gerend en begon met de houwer in te hakken op de winkelier. Toen een vrouw het slachtoffer te hulp schoot is zij ook door deze geweldenaar met de houwer aangevallen. Na zijn daad verliet Balradj de zaak en is sindsdien ondergedoken. De mogelijkheid bestaat dat hij zich in zijn geboorte district Nickerie schuil houdt. Na operatief ingrijpen mocht de winkelier daags na het incident naar huis. De vrouw mocht na medische behandeling dezelfde dag naar huis. Balradj wordt verdacht van poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. Een ieder die informatie heeft over waar deze verdachte zich schuil houdt wordt gevraagd die informatie door te spelen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt, het politie bureau Nieuwe-Grond, de Centrale Meldkamer van de politie of het dichtstbijzijnde politie bureau.

error: Kopiëren mag niet!