Vermist meisje was weggelopen met vriendje

Raisha Farishagatoen Doorson (15) meldde zich vrijwillig aan bij de politie van Munder. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari zegt dat het meisje op dinsdag 21 januari rond 23.00 uur op het politie bureau aanmeldde. Uit informatie van derden blijkt dat het vermiste meisje met haar vriend weg was. Kennelijk waren die twee getogen naar Nickerie. Dit zou gedaan hebben omdat zij thuis enorm veel problemen heeft. Uit het onderzoek blijkt dat de politie een opsporing gelaste naar aanleiding van haar vermissing. Raisha verliet haar woning op donderdag 9 januari in de morgen met onbekende bestemming en werd sindsdien als vermist opgegeven. Na bijkans 12 dagen wendde zij zich tot de politie. Inspecteur Debi-Tewari geeft aan dat ouders voorzichtig moeten zijn met hun kinderen. Indien men overgaat tot mishandeling maken kinderen vaak genoeg een rare spong en lopen weg. Volgens de rc moeten ouders veel praten met hun kinderen en hen meer betrekken. Het verder onderzoek is overgedragen aan jeugdzaken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!