Stiefbroer verduistert sieraden en verkoopt door

De politie van Latour heeft de 19- jarige A.D. aangehouden terzake verduistering van sieraden. Deze waren van zijn stiefzus. De verdachte was op die bewuste dag thuis bij zijn stiefzus geweest. Hij nam op een onbewaakt moment wat sieraden mee en verkocht dit vervolgens aan een goudsmid voor slechts SRD 120. De politie startte met een onderzoek en de stiefbroer werd aangehouden. Hij legde een volmondige bekentenis af en wees de politie ook aan waar hij de gestolen sieraden had verkocht. De goudsmid werd aangehouden en verhoord. Inspecteur Hardew Jhinkoerai, ressortcommandant van Latour, bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat de goudsmid bereid is de vrouw te vergoeden. De gekochte sieraden heeft hij inmiddels al gesmolten. De politie heeft geen van de mannen in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!