Woning ingestort te Coronie

Een houtenwoning op hoge neuten is gistermiddag op plantage Novard in het district Coronie ingestort. Een 50-jarige moeder zat aan tafel met haar zoon, dochter en twee kleinkinderen toen zij een gekraakt hoorden. Kort daarna stortte het huis in. Uit onderzoek is gebleken dat de houten draagbalken van het huis verrot en aangevreten waren door houtluizen. De moeder en haar dochter raakten gewond. De slachtoffers werden per ambulance vervoerd naar de RGD polikliniek van Coronie. Na behandeling door de plaatselijk arts werden de slachtoffers heengezonden. In eerste instantie dacht men dat de dochter een beenfractuur had opgelopen. Dat blijkt niet het geval te zijn. De districtscommissaris heeft de nodige maatregelen getroffen. Het gezin is in een andere woning ondergebracht.

error: Kopiëren mag niet!