Stichting Hindoe Satsang Ringweg bouwt nieuw tempel

2 Stichting Hindoe Satsang Ringweg  heeft een nieuw e tempel gebouwd aan de1
2 Stichting Hindoe Satsang Ringweg  heeft een nieuw e tempel gebouwd aan deStichting Hindoe Satsang Ringweg heeft een nieuw tempel gebouwd aan de Akoemoeweg 40 te Ringweg. In het bestuur van deze stichting zitten N. Roepchand ( vz), B. Ramnaraine (ovz),Haider Ali (secr) , Meena Bacchas(penningmeester) en Jaswant Motoo (comm). Op 18 november is de tempel geopend en op zondag 12 januari hebben zij aan diverse personen en bedrijven een oorkonde als dank uitgereikt voor het pionierswerk ten behoeve van bekende Guyanese Hindoe tempel. Het ongeveer 400 m2 terrein is geschonken door de familie John Parsadi en de totale bouwkosten zijn geraamd op Srd 300.000 waarvan reeds 75% is uitgevoerd. Oorkondes werden ook uitgereikt aan Hugo Coleridge, SRA. Consultancy, Rudi , Satish Kamta, Intervast n.v, Elto n.v, Radj Narain, Rakesh Ramanand, Pro gutter, Busbedrijf Khedoe, Beta Group, K. Ramnannan, John Parsadi, Soeradj Ramadhin, M.N International, Subisco n.v, Buddy Sahadew, Mahinder Gobardhan, Simextra,Radj Oedit, Roopnarine Namchand, Kings Drankenpaleis, Oedai Mangroe en Yadram Kanhai. Van 23 tot en met 26 januari is er een 4- daags Shiv Puran Yagna (tempeldienst) die geleid zal worden door de uit New Jersey, USA afkomstige eerwaarde Pandit Rajin Balgobind.

error: Kopiëren mag niet!