The Family and Friends Cook out

Suit N.V. organiseert in samenwerking met Soegnie op zondag 2 maart 2014 The family and Friends Cook out. Dit evenement vindt plaats op het parkeerterrein van SUIT N.V. Het is een Cook-out met een competitie karakter waaraan ongeveer 20 deelnemers zullen participeren. De deelnemers worden in staat gesteld een snack, maaltijd of patry te creëren welke door een vak jury beoordeeld wordt. De winnende snack, maaltijd of patry wordt één jaar lang verkocht in Sha-Gi. Alle deelnemers zijn verplicht de basis ingrediënten/specerijen van Soegnie te verwerken in hun item. De winnaar van de cook-out wordt beloond met USD 1000, verder zijn er verscheidene leuke attracties zoals een cocktailbar, speelhoek met dierentuintje en springkussen, live-acts en worden er kook demonstraties gegeven. De inschrijvingen lopen tot en met maandag 17 februari 2014. De winnaar zal te gast zijn in 1 van de reguliere kook programma’s van Soegnie.

error: Kopiëren mag niet!