Winkeldieven mishandelen winkelierster

Gistermiddag zijn twee verdachten door de politie aangehouden voor poging tot diefstal en mishandeling. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe, ressortcommandant van Flora, geeft aan dat de twee verdachten inderdaad zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Één der mannen hield de winkelierster aan de praat, terwijl de andere bevroren kippen uit de vriezer in een tas stopte. Op een gegeven moment merkte de winkelierster de handelingen van de tweede man op via de beveiligingscamera. De verdachte liep naar de kassa met een biljet van SRD 10. Hij wilde zogenaamd de betaling doen. De winkelierster sprak hem aan, waarna zij aan de tas trok waarin de verdachte drie bevroren kippen had geplaatst. Volgens de benadeelde had hij inkopen gedaan voor SRD 60. In een fractie van een seconde plantte de verdachte een keiharde vuistslag in haar gezicht. Zij gooide toen een bevroren kip naar de verdachte. De winkeldief pakte op zijn beurt de bevroren kip en gooide het vervolgens terug op haar. Als gevolg hiervan liep zij een lelijke verwonding in haar gezicht op. Door kordaat optreden van de politie zijn de twee belagers in de kraag gevat. Hangende het verdere onderzoek blijven zij in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!