Kunstenaar Anand Dwarka houdt eerste solo expo voor 2014

Kunstenaar Anand Dwarka houdt eerste solo expo voor 2014
Kunstenaar Anand Dwarka houdt eerste solo expo voor 2014 foto 2Kunstenaar Anand Dwarka gaat voor dit jaar zijn eerste solo expositie houden in april in Frans Guyana. Hij heeft reeds twee keer in het buurland solo exposities gehouden. Dit is mijn eerste solo expo voor het jaar 2014, welke ik ga houden in Frans Guyana te Saint Laurent en Transportation de la Camp, vertelt de kunstenaar. Transportation de la Camp was vroeger een gevangenis. Dit is mijn 3de solo expo in Frans Guyana en omdat veel Fransen mij vroegen wanneer ik een expo daar zal houden, ben ik ingegaan op hun verzoek. Ik ben momenteel al bezig met de voorbereidingen met acryl op canvas, zodat de expo binnenkort kan worden gehouden. Ik ben bezig om veel natuurelementen als toucans en planten te schilderen. Toucans zijn een symbool van ontspanningsoorden in Frans Guyana. Dat symboliseert een bar/ restaurant in de omgeving. Daarnaast zal ik ook andere abstracte en semi- abstracte schilderijen hebben. Mijn schilderwerken zullen drie soorten afmetingen hebben te weten 65 bij 40 cm, 90 bij 65 cm en 130 bij 90 cm. Dwarka zegt dat hij 50 werken zal meenemen, want de ruimte is veel groter dan De Hall. De expo zal een maand duren. Verder zegt de kunstenaar dat hij aanstaande maandag naar Frans Guyana gaat voor een bespreking over een groepsexpo in december dit jaar. Ik keer wel dezelfde dag terug, omdat ik mijn werkstukken af moet hebben voor de solo-expo.

error: Kopiëren mag niet!