Bonuman steelt obia boei en koperen kandelaar

De 40-jarige W.R. is vrijdag door de politie opgepakt inzake diefstal. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santodorp, bevestigt de inverzekeringstelling van de verdachte. Volgens verklaring van de W.R. verzorgde hij samen met zijn nicht, de aangeefster, natuurlijke behandelingen aan mensen. Zij genezen mensen op natuurlijke wijze. Op donderdag 9 januari vermiste de benadeelde een aantal spullen waaronder een obia boei, een koperen kandelaar, een zilveren alla kondre vingerring en halsketting en een pipa. De verdachte W.R. logeerde af en toe bij haar nicht. Na zijn vertrek werden de spullen vermist. De politie stelde een onderzoek in waarbij de bonuman als verdachte in beeld kwam. Hij werd op verdenking hiervan overgebracht naar het bureau. Daar bekende hij slechts de obia boei en de koperen kandelaar te hebben meegenomen. Verder weet hij niets af van de overige ontvreemde goederen. De politie heeft de bonuman in arrest genomen hangende het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!