12-jarig meisje niet ontvoert en verkracht

Op maandag 6 januari heeft de politie meldkamer bericht ontvangen dat een 12-jarige scholiere op weg naar huis door twee mannen in een auto ontvoerd en bedwelmd was. Dat de ontvoering had plaats gevonden aan de Frigiterestraat te latour. Dat zij vervolgens naar een huis was gebracht en dat zij was verkracht. Voorts dat zij daarna door de mannen terug is gebracht naar de Frigiterestraat alwaar zij haar uit de auto duwden en weg reden. De politie van bureau Latour was in eerste instantie belast met deze zaak. Vervolgens is deze zaak overgedragen aan de afdeling Jeugd zaken van politie. Uit het onderzoek tot nu toe is duidelijk geworden dat het meisje gelogen heeft dat zij ontvoerd en verkracht is door twee mannen. Zij is vrijwillig mee gegaan met iemand. De politie is op zoek naar die persoon. Het Korps Politie Suriname betreurt de berichtgeving die kort na de aangifte in de media is verschenen. Er is onnodig commotie in de samenleving ontstaan daaromtrent.

error: Kopiëren mag niet!