Redijk walst over Arsenal (8-2)

In de competitie van de Domburg Sportbond (DSB) heeft SV Redijk uit het Kanhaiproject te Dijkveld een grote overwinning geboekt op SV Arsenal van Domburg centrum. In het Domburgstadion werd het een 8-2 winst voor Real Dijkveld (Redijk), waarbij de ruststand reeds 4-1 was. Piemo Wens werd de grote man bij Redijk met 4 goals, waarbij drie in de eerste helft, een haarzuivere hattrick. In de tweede speelperiode scoorde Piemo wederom, terwijl Anfernee ‘Penny’ Bernadin, Guillermo Bruinhart, Errol Dendoe en Sigechio Marijoeram de acht vol maakten. Voor Arsenal scoorde Jonathan ‘Jonjon’ Wortel beide doelpunten.
De andere wedstrijd ging tussen SV Houttuin en Vasco. Deze had ook een spannend verloop, waarbij Houttuin uiteindelijk met 6-5 won. De goals van Houttuin kwamen van onder andere Jurman Bruinhard (3x), George Malon (2x) en Rayen Naingi. Voor Vasco vonden het net Toninio Jozefzoon, Romario Leidsman, Ivan Wachter, Mario Wachter en Mauro Wachter.

error: Kopiëren mag niet!