Wie is de eigenaar?

wie
wie1
wie2Tijdens autosurveillance aan de Indira Gandhiweg werd de 25-jarige verdachte G.R. alias ‘Borsu’ aangehouden ter hoogte van de Robertolaan. G.R. werd in de ochtend van zondag 5 januari staande gehouden met in zijn bezit een bromfiets, een gekooide zangvogel en een 28 lbs. gascilinder. Aangezien Gregory niet kon of wilde aangeven van waar hij de goederen had, werd hij aangehouden. Dit, omdat de politie het vermoeden kreeg dat de goederen in kwestie van misdrijf afkomstig waren. Bij nader onderzoek bleek dat er aangifte was gedaan van diefstal van de bromfiets. Deze bromfiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De gekooide zangvogel en gascilinder zijn nog onder beheer van de politie van Lelydorp. De politie roept de eigenaar of eigenaren op om zich aan te melden op het politiebureau voor de verdere afhandeling.

error: Kopiëren mag niet!