Informatie over Surinaamse olie-industrie wordt overal ter wereld verkocht

Onafhankelijk bureau Research and Markets heeft aangekondigd een nieuwe aanvulling te presenteren op het bestaande bestand van publicaties. Binnenkort wordt het ‘Suriname Oil Markets 2013’ aangeboden door Research and Markets. Naar eigen zeggen is het een “one-stop-shop” voor marktonderzoeksrapporten en industrienieuwsbrieven van specialistische onderzoeksbedrijven en niche marktanalisten. Het bedrijf verkoopt informatie aan een ieder die het geld ervoor wil neertellen. Het is een leidinggevende bron van internationale marktonderzoeksrapporten en marktdata. Ze geven de nieuwste data over internationale en regionale markten, sleutelindustrieën, topbedrijven, nieuwe producten en de nieuwste trends. ‘Suriname Oil Markets 2013’ is een profielschets bedoeld voor de toplevel energie-industrie. Het rapport zal informatie verschaffen voor elke subsegment van de energie-industrie in Suriname. Onder andere het bruto nationaal product, vreemd directe investeringsvermogen, sociaal-politieke balans en economische prestaties worden over Suriname in beeld gebracht.
In details wordt uitgewerkt hoe de marktstructuur, milieuregelgeving en infrastructuur in elkaar steken. Daarnaast geeft het historische en toekomststatistieken gerelateerd aan de levering en vraagbalans voor elk van het subsegment. Het schetst een beeld over de ruwe olie activa zoals olievelden, pijpleidingen en raffinaderijen in Suriname. Het rapport vergelijkt het investeringsklimaat in Suriname met andere landen in de regio. Het profiel van grote bedrijven die opereren in de ruwe olie sector, zoals Staatsolie wordt onder de loep genomen. Sterke en zwakke punten, maar ook de bedreigingen en mogelijkheden van het bedrijf worden aangehaald, tezamen met activatransacties. Ook worden het laatste nieuws en bedrijfstransacties nader bekeken.
Het rapport geeft een duidelijk beeld over het socio-economisch belang van ruwe olie voor Suriname, maar ook voor de wereldeconomie en is te koop voor ‘slechts’ US$ 2,500. Indien men naast de oliemarkt, ook hieraan gekoppeld de gasmarkt wil beschouwen tot 2020, kan men het rapport ‘Suriname Oil and Gas Markets Investment Opportunities, Analysis and Forecast to 2020’ kopen voor U$ 4,000.

error: Kopiëren mag niet!