Curacao Airport Partners en InselAir bereiken overeenstemming

Hedenochtend was er een bijeenkomst waarbij de Curacaosche Luchtvaart Autoriteit, Curacao Airport Partners (CAP) en InselAir International B.V. aanwezig waren. De onderwerpen die zijn besproken betroffen de financiele meningsverschillen tussen CAP en InselAir. De uitkomst van de vergadering was dat zowel CAP als InselAir tevreden zijn dat de wederzijdse belangen naar tevredenheid zijn opgelost. Partijen zullen de toekomstige ontwikkelingen van de airlift in Curacao en andere zaken die tot wederzijdse voordelen leiden en mogelijke toekomstige obstakels met elkaar blijven bespreken ten gunste van de Curacaosche economie.
Insel Air is in financiele problemen gekomen, doordat een Venezolaanse maatschappij haar US$ 70 miljoen schuldig is. Doordat ze niet betalen aan Insel Air, kan deze op haar beurt ook haar verplichtingen niet optimaal voldoen aan de CAP, die de vluchten afhandelt op de luchthaven van Curacao.

error: Kopiëren mag niet!