HJ de Vries verliest van Luchthavenbeheer

Dwight Courtar (r) van HJ de Vries scoorde 4 keer, maar zijn team verloor met 8-4 (foto: Regillio Derby)
Dwight Courtar (r) van HJ de Vries scoorde 4 keer, maar zijn team verloor met 8-4 (foto: Regillio Derby)
In de Bedrijvencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft HJ de Vries een nederlaag geleden tegen Luchthavenbeheer. Het werd 8-4 voor Luchthavenbeheer. De topscorer van deze wedstrijd werd Dwight Courtar van HJ de Vries met 4 doelpunten. SZF versloeg Staatsolie met 6-5. Topscorer werd Miquel Cronie van SZF met 3 goals. Kuldipsingh NV versloeg Firm Engineering met 6-2. De topscorer werd Lorenzo Wiebers van Kuldipsingh met 3 treffers. Fernandes Group haalde uit tegen Digicel en won met 14-3. Melvin Groeizaam van Fernandes pakte 5 goals. EBS won van CBvS met 4-3. Quincy Fernandes van EBS scoorde 2 goals.

error: Kopiëren mag niet!